Kinderopvang / kinderdagverblijf de Hoepel

Kinderdagverblijf de Hoepel biedt zeer goede opvang voor een redelijke prijs. Veel andere kinderdagverblijven doen dit ook. Waarom zou u dan voor de Hoepel kiezen?

 

Een uniek onderscheid met alle andere kinderdagverblijven is het groene karakter van de Hoepel. Bij ons ligt de nadruk op buiten zijn in de natuur. Buiten spelen is zoveel beter voor kinderen dan binnen blijven. Diverse studies wijzen uit dat beweging in de buitenlucht essentieel is voor ontwikkeling van balans, houding en ruimtelijk bewustzijn. Bovendien ondersteunt de natuur allerlei andere processen zoals ontwikkeling van reuk, gevoel maar ook nieuwsgierigheid en creativiteit.

 

Alleen bij ons kunnen kinderen de geur opsnuiven van een pas ontloken sering of ervaren hoe sneeuw aanvoelt. Alleen bij ons kunnen kinderen insecten bekijken onder een oude boomschors. Bij ons in de tuin is een tak de ene dag een zwaard terwijl hij de andere dag is omgetoverd in een riem met een hondje eraan of zijn de beukennootjes in het gras een vijver vol vissen.

 

Alleen bij de Hoepel is het credo vies, moe, maar gelukkig van toepassing als kinderen na een dag van inspanning en ontdekken ‘s avonds als een blok in slaap vallen.

De Hoepel is dè groene start! Onze hele organisatie is hierop ingericht. Daar kan niets tegenop. Buiten gebeurt het; hier worden dieren bekeken, gerend, gegeten, bloemen bestudeerd en in de zandbakken gespeeld.

 

Het de Hoepel concept is in 9 jaar gegroeid tot een prachtige methode van kinderopvang. Met name de inrichting van het pand, de tuin en de kwaliteit van de leidsters is essentieel. Groene opvang is dus niet iets dat je zomaar even doet; het vergt een organisatie die volledig ten dienste staat aan dit concept en dus aan de kinderen.

 

 


 

Deel deze pagina:

 

 

 

 

 
 
Ontwerp en realisatie WDPP